Kembali

Pilihan Program Khairat Darul Jenazah

Sila buat Pilihan Program
Maklumat Tambahan - eKhairat
Notis Sistem

Sistem adalah untuk memudahkan semua untuk membuat pilihan dan berkhairat mengikut kemampuan setiap individu. Pembayaran eKhairat boleh dibuat secara Kad Kredit atau secara Perbankan Internet.

Jika menghadapai masalah, sila hubungi en Adillah 601111634629.

Perkhidmatan pengurusaan jenazah dari A - Z adalah daripada pembekal perkhidmatan Darul jenazah melalui syarikat yang telah ditubuhkan pada pertengahan tahun 2009 iaitu syarikat Bumijez Sdn Bhd.

Pada mulanya bergerak secara kecil kecilan di kawasan Lembah Klang serta hospital hospital kerajaan dan wasta, namun dengan berkat sokongan beberapa syarikat seperti takaful MAA dan STMB (Syarikat Takaful Malaysia Berhad).

Darul jenazah telah berjaya mengorak langkah untuk mengembangkan operasi keseluruh Malaysia.

Apa yang membuatkan Darul jenazah rasa terpanggil untuk mengunjurkan perkhidmatan pengurusan jenazah ini ke seluruh Malaysia adalah disebabkan oleh permintaan ramai yang memerlukan bantuan kerana kesibukan waktu kerja dan kesuntukan masa , tinggal dikawasan baru yang belum mempunyai komuniti yang kemas serta sering keluar daerah.

Sehingga kehari ini Darul jenazah terus menerima permintaan dari orang perseorangan, syarikat,badan badan koperat dan berbagai pertubuhan bagi mendapatkan perkhidmatan yang sediakan.

Visi
Berkhidmat untuk masyarakat dan mencari redha Allah.

Misi
Semua pengurusan jenazah di malaysia dapat dilaksanakan dengan sempurna mengikut kehendak hukum syarak.

Pengurusan jenazah islam dapat pengiktirafan ISO.

Semua urusan pengurusan jenazah dapat dilaksanakan dengan cepat dan sistematik.

Profil Syarikat Profile_Syarikat.pdf

Layari laman web darul jenazah http://daruljenazah.com.my/